Sponsring

Skridsko-och bandyverksamheten i Relitahallen finansieras genom att vi hyr ut is till föreningar och får bidrag från kommunen. Men vi har ambitioner att dels underhålla och utveckla själva hallen, dels utveckla verksamheten i den och därför är vi även beroende av sponsorsintäkter. Vi har t ex sedan starten byggt läktare, skaffat ljudanläggning och förbättrat akustiken i hallen. Vi har också dragit igång succén SkridskoDisco!

Sedan våren 2017 har vi också aktiviteter i hallen sommartid. Det började med Yrkes-DM som lockade ett 10-tal arbetslag från gymnasieskolor som murade, snickrade, tapetserade, mm, inför ett par hundra besökare. Hallen verkligen sjöd av liv! Vi har redan nu fått en propå från kommunen att vara med (tillsammans med IFU Arena) och arrangera Yrkes-SM nästa år. Då räknar man med 20-25.000 besökare under tre dagar. Känns spännande.

I samarbete med UCK (Upsala Cykelklubb) och kommunen har vi även genomfört Cykelkul med 300 barn i åldern 3-8 år. Under några veckor i maj fick barnen lära sig hur man beter sig i trafiken och träna sig på att cykla i olika banor. Det hela var mycket lyckat och nästa år kommer vi att utöka Cykelkul bl a genom att lära invandrartjejer cykla. Årets Cykelkul kunde vi erbjuda gratis tack vare Länsförsäkringar, Uppsala Taxi och Sportson.

           

I vårt fortsatta arbete med att utveckla aktiviteterna i hallen är vi fortsatt beroende av dig, både som privatperson och företag, som sponsor.

Du kan också stötta bandyn i Uppsala genom ett bidrag till Folke Bennboms fond.