Partnerskap/sponsoring

Skridsko-och bandyverksamheten i Recoverhallen finansieras genom att vi hyr ut is till föreningar och får bidrag från kommunen. Men vi har ambitioner att dels underhålla och utveckla själva hallen, dels utveckla verksamheten i den och därför är vi även beroende av partnerskap och sponsorsintäkter. Vi har t ex sedan starten byggt läktare, skaffat ljudanläggning och förbättrat akustiken i hallen. Vi har också dragit igång succén MegaSkridskoDisco!

Sedan våren 2017 har vi också aktiviteter i hallen sommartid. Vi har haft både Yrkes-DM och Yrkes-SM i Recoverhallen. Det senare evenemanget lockade nästan 25.000 besökare till Gränby sportfält och i Recoverhallen fanns det såväl flygplan och helikopter som lastbilar och traktorer.

Under maj månad har vi tre cykelaktiviteter. På förmiddagar kommer förskolebarn och cyklar i Buslätt-banan och på ”fritidstid” bussar vi 7-8-åringar från närliggande skolor till Cykelkul. Där får de både träna på att bli säkrare/tryggare på cykeln och lära sig trafikregler och trafikvett. Cykelkul gör vi tillsammans med UCK (Upsala Cykelklubb) som hjälper oss med banläggning och ledare. På kvällstid kommer det invandrarkvinnor och lär sig cykla. Att kunna cykla ökar radikalt friheten för dem och även chansen att få jobb inom hemtjänsten. Alla dessa aktiviteter har hittills möjliggjorts tack vare stöd från Uppsala Taxi, Sportson, Länsförsärkingar och Bygg för framtiden.

   

I vårt fortsatta arbete med att utveckla aktiviteterna i hallen är vi beroende av dig, både som privatperson och företag, som partner och sponsor.

Du kan också stötta bandyn i Uppsala genom ett bidrag till Folke Bennboms fond.

            


Precis som tidigare år kommer vi under maj och juni att ha Cykelkul för 7-8-åringar och lära kvinnor i Gränby att cykla.