Isaacs fond

Uppsalabandyns ungdomsfond till Isaac Carlsons minne

Isaac omkom i en tragisk trafikolycka den 22 april 2018 och hans liv tog slut, där och då. En fin kille har lämnat ett stort tomrum efter sig. Isaac blev 16 år men oavsett hans unga ålder åstadkom han ett livsverk.

Isaacs kärlek till bandyn väcktes tidigt och hans passion för bandysporten har alltid varit stor. Han var en sann idrottsvän och började sin bandykarriär i Bandykul. Under vinterhalvåret tillbringade han all sin lediga tid på isen. Och det blev många timmar per kväll.

Han tränade och spelade med sitt lag Sirius Pojkar 02, var bandydomare och ledare i BandyKul. Med outtröttlig energi, sitt varma och positiva sätt, tillsammans med en förmåga att se alla människor runt sig var han en stor tillgång oavsett var han befann sig för stunden.

Isaacs inre kompass stod alltid på vackert väder.

Efter Isaacs bortgång beslutade familj och vänner att, tillsammans Uppsala Allians för bandyhallar, hedra hans minne genom att bilda en fond till stöd för ungdomsbandyn och BandyKul i Uppsala. Fonden heter ”Uppsalabandyns ungdomsfond till Isaac Carlsons minne.